VVS-arbejde i høj kvalitet

Står din vandhane og drypper, skal du have opsat nyt toilet – eller skal du have nye radiatorer, så er Aros VVS leveringsdygtig i netop dette. Vi udfører alle former for VVS-arbejde og lægger stor vægt på kvalitet og grundighed.

Som autoriseret VVS-installatør, med stor erfaring i vort fag, sikrer vi dig den optimale løsning, hvad enten det drejer sig om reparationer, nybyg, forsikringsskader, serviceopgaver eller renovering.​

Skræddersyet serviceaftale

Med en serviceaftale skræddersyr vi et samarbejdsgrundlag, hvor en drift– og vedligeholdelsesplan indgår.Efter en fast plan kommer vi i ejendommen og checker varmeforsyningen, beholdere samt øvrige tekniske komponenter.

Resultatet er en bedre drift, og at eventuelle fejl kan opdages i tide. Kontakt os for en samtale om hvordan vi kan lave en serviceaftale med dig. ​

Miljørigtige løsninger

Vi sørger altid for at tænke miljøet ind i al vores arbejde, så både kunden og miljøet får den løsning, hvilket tjener alle bedst. Med andre ord laver vi langtidsholdbare løsninger, du kan have glæde af i mange år frem.

Derudover har vi altid en god og tæt dialog med kunden fra start til mål – det er sådan, vi sammen når det bedste resultat.